Ook met lichte voet- en/of loopklachten kunt u terecht bij De Boer Orthopedie. Wij leveren op maat gemaakte steunzolen die gebruikt kunnen worden in alle typen ‘gewoon’ schoeisel.

Advies

Onze steunzolen worden bij u aan gemeten door middel van een voetafdruk of een schuimafdruk. Hierbij maken we ook gebruik van een podoscoop, waarbij we met een spiegel onder de voet kunnen kijken. De steunzolen worden van verschillende materialen gemaakt, afhankelijk van het type schoen waar de zool in moet en wat voor werkzaamheden er verricht moeten worden. Ook geven we vrijblijvend advies, als u onverhoopt toch specifieke schoenen voor uw steunzolen moet kopen. Zo garanderen we u een advies op maat, van de hoogste kwaliteit!

Kosten

De kosten van steunzolen worden doorgaans gedekt door uw zorgverzekeraar, mits u aanvullend verzekerd bent. Het is handig om voorafgaand aan een bezoek aan De Boer Orthopedie, na te gaan in hoeverre u verzekerd bent. Wij hebben met alle zorgverzekeraars een contract en kunnen u adviseren wat u eventueel vergoed kunt krijgen.

Pieter de Boer