Over De Boer Orthopedie

De Boer Orthopedie is gestart in 2003 door orthopedisch schoentechnicus Pieter de Boer. Sinds de start van het bedrijf is de vraag naar (semi) orthopedisch schoeisel alleen maar toegenomen. De Boer Orthopedie beschikt inmiddels over vestigingen Emmeloord en Lelystad.

De Boer Orthopedie gaat geen uitdaging uit de weg en wil daarom voor ieder voetprobleem de juiste oplossing kunnen bieden. 

Tijdens een kennismakingsgesprek kunt u uw klachten aan ons voorleggen zodat wij een passende oplossing kunnen bieden!

Sinds 1 januari is Meindert de Boer officieel ook toegetreden tot het bedrijf De Boer Orthopedie. Dit betekend dat na 20 jaar eenmanszaak te zijn geweest we nu per 1 januari de bedrijfsvorm verandert is in een VOF. Na een opleiding te hebben gevolgd van bijna 8 jaar is Meindert de Boer nu officieel gediplomeerd orthopedisch technoloog. Er zijn in deze regio niet veel mensen die deze titel mogen dragen.

De Boer Orthopedie is officieel erkend middels SEMH en NVOS Orthobanda

Bij De Boer Orthopedie is een klachtenregeling opgesteld. Als u niet tevreden bent over uw product of de manier waarop u bent behandelt dan kunt u gebruikmaken van deze klachtenregeling. Indien u niet tevreden bent met de oplossing die volgt uit de klachtenregeling, dan is er de mogelijkheid om contact op te nemen met de onafhankelijke klachtencommissie van NVOS Orthobanda of klik op de volgende link: https://www.nvos-orthobanda.nl/klachtenregeling